Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tahmazoğlu sayesinde hemşehrisi ile görüştü

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu meclis üyeleri ile birlikte Fırat Mahallesinde ikamet eden Asiye Kanalka'yı evinde ziyaret ederek, hemşehrisi olan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel ile telefonda görüştürdü.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte Fırat Mahallesinde oturan Asiye Kanalka'yı ziyaret etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Asiye Kanalka'yı, hemşehrisi olan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel ile telefonda görüştürdü.

        Başkanımız bizi gururlandırıyor

        AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel telefon görüşmesinde Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na destek vererek, "Mehmet kardeşimiz çok değerli bir insan yaptığı hizmetlerle bizleri gururlandırıyor" dedi.

        Allah sizden razı olsun

        Eşi ceza evinde olan Asiye Kanalka, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek, "Sayın vekilim Allah sizden ve başkanımdan razı olsun. Sizlerin her zaman desteğini yanımızda hissettik" dedi.

        Başkan Mehmet Tahmazoğlu evin çocuklarına ve mahalledeki çocuklara oyuncak dağıttı.

        (AOA-Y)

        23.06.2017 15:25:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler