Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hastane Acil yoluna sıcak asfalt

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Korkuteli Devlet Hastanesi'nin Acil bölümünde bulunan yol sıcak asfaltla kaplandı.

        Korkuteli Devlet Hastanesi'nin Acil bölümünde bulunan yol hayırsever Yusuf Bilgiç tarafından alınan asfalt Korkuteli Belediyesi ekipleri tarafından kaplandı

        Çok kötü durumda olan acil giriş yolunu sıcak asfaltla buluşturan Korkuteli Belediyesine teşekkür ettiğini ifade eden hayırsever Yusuf Bilgiç, "Korkuteli Devlet Hastanesi Acil girişinde bulunan yol bozuktu. Yağışlarda acil önünde su biriktiğini görüyorduk. Acil girişimde yakışmayan bir yol olduğunu gördüm. Burayı sıcak asfalt yaptırmak için girişlerde bulundum. Aldığım sıcak asfaltı Muratpaşa Belediyesi buraya getirdi. Korkuteli Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonucu yolumuz sıcak asfalta kavuştu" dedi.

        Devlet Hastanesi Acil yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı, "Hayırseverimiz Yusuf Bilgiç yolun sıcak asfalt yapılması için Belediye Başkanımız Hasan Gökce'den talepte bulundu. Başkanımız talimatıyla burayı sıcak asfalt yaptık. Hayırlı olsun."

        (AD-Y)

        23.06.2017 17:05:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler