Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esnaflarda bayram yoğunluğu

        - KESOB Başkanı Ahmet Övüç:

        - "Bayram gelmesiyle çarşı ve pazarda alışveriş artar, bu vesileyle esnaf ve sanatkarlarımız bayram gibi bayram yapar"

        - "Vatandaşlarımız merdiven altı ürünlere itibar etmemeli"

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Turan Bulut

        KAYSERİ (İHA) - Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla esnaflarda bayram yoğunluğu başladı.

        Bayram telaşına giren vatandaşlar, Tarihi Kapalı Çarşı, Yeraltı Çarşısı gibi çarşılarda bayram alışverişine başladı. Bayramın gelmesiyle esnafın yüzünün güleceğini ifade eden Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, "11 ayın sultanı, rahmet, bereket ve mağfiret ayımızı Allah nasip etti sıhhat içerisinde eda ettik. Bayram nedeniyle bizim çarşı, pazarda alışveriş tabi ki biraz daha artar. Bu vesileyle inşallah esnaf ve sanatkarımızın da bayram gibi bayram yapar" dedi.

        Vatandaşlara sağlıkları açısından merdiven altı malzemelere dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizen Övüç, "Bayram vesilesiyle ortalığın kargaşalığından dolayı çok ucuza, insan sağlığıyla oynayacak şekilde merdiven altılar türer. Kayserili vatandaşlarımız ucuzluğuna aldanarak merdiven altından sağlığıyla oynayacak yiyecek ve giyeceklere mümkün mertebe dikkat etmelerini rica ediyorum. Tabi ki kolluk kuvvetlerimiz kontrol ediyorlar ama bir taraftan da geri geliyorlar. Vatandaşlarımızdan merdiven altındakilere itibar etmemelerini rica ediyorum. İnşallah acısıyla tatlısıyla Ramazan'ı bitirdik, bayramın gölgesi üzerimize düşmeye başladı" diye konuştu.

        (TB-SK)

        24.06.2017 09:38:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler