Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanayi esnafları birlik ve beraberlik iftarında buluştular

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde sanayi esnafları birlik ve beraberlik iftarında buluştular.

        Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Özel Sanayi Sitesi esnafları birlik ve beraberlik içinde kurdukları iftar sofrasında oruçlarını açtılar. Sanayi sitesine hayırsever vatandaş tarafından yapılan caminin önünde birlikte esnaf arkadaşlarımızla iftar yaptıklarını belirten Özel Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Kaynar, "Burada ticaretimizi birlikte yapıyoruz. Bu anlamda birlik ve beraberlik içinde ticaretimizi gerçekleştiriyoruz. Camimiz yapıldı ve bizlerde ilk iftarımızı burada yapmak istedik. Ayrıca sanayi sitemizin içinde çevre düzenlemeleri yaparak daha güzel bir görünümüne kavuşmasını sağladık. Talepler gerçekten sanayi sitemiz çok yüksek. Hep iyi esnaf ve ustalardan oluşuyor. Hasan Aydemir beyefendinin sanayi sitemizi yaptırdığı cami ile birlikte daha da güzel bir yerde ticaret yapma imkanı bulduk. İftar davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Düzenlenen İftar yemeğine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Fatsa İlçe emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk ve çok sayıda esnaf katıldı.

        İftar programının sonunda sanayi sitesine cami yaptıran Hasan Aydemir isimli iş adamına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı plaket takdim etti.

        (AA-SLH-Y)

        24.06.2017 09:51:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler