Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezarlıklar bayram ziyaretleri için hazırlandı

        - Bozüyük Belediyesi kabir ziyaretleri için araç kaldıracak

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıkların temizliğini yaparken kabir ziyaretleri için de ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak.

        İlçe Mezarlığı içerisinde yapılan bayram hazırlıkları kapsamında ot biçme, bordür boyama ve genel temizlik gibi çalışmalar yapıldı. Bakımlı bir görünüme kavuşturulan ilçe mezarlığına Arefe Gününde kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti de sunulacak. Bozüyük Belediyesi tarafından saat 10:00'da başlayacak ücretsiz otobüs seferleri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yeşilkent Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi, Saraycık Caddesi ve mezarlık hattı üzerinde gün boyu devam edecek. Ayrıca mezarlık içerisinde de yaşlı ve hastaların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ikinci bir araç daha ücretsiz olarak hizmet verecek.

        (FSİ-KA

        24.06.2017 10:19:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler