Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Magnesia 5. yıl kutlamalarına hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi 5. yıl kutlamaları kapsamında konser verecek sanatçıyı sosyal medya üzerinde düzenlediği ankette Manisalıların oylamasına sunuyor.

        Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, 5. yıl kutlamalarına hazırlanıyor. Kutlamalar kapsamında bir dizi etkinlikle beraber konser düzenleyecek olan alışveriş merkezi, konser verecek sanatçıyı da sosyal medya üzerinden Manisalıların oylamasına sundu. Alışveriş merkezi, sosyal medyada yapılacak anket çalışmasıyla misafirlerine, belirlenen beş sanatçı arasından seçim yapma şansı sunarak ankette en çok yorumu alan sanatçıyı misafirleriyle buluşturacak. Buray, Cem Belevi, Derya Uluğ, Sinan Akçıl ve Yusuf Güney'in oylanacağı anketin sonunda, 5. yıl etkinlikleri Manisalıların en çok sevdiği şarkıcıyla kutlanacak.

        (AY-Y)

        24.06.2017 10:46:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler