Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazaryeri İş Kültür Merkezi'nin trafo binası değiştirildi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan İş Ticaret ve Kültür Merkezi'nin enerjisini besleyecek trafo binası değiştirildi.

        Konu hakkında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Hemşehrilerimiz trafo binasını burada istemiyorlarsa biz de hemen imar komisyonu kararıyla meclisimize gündeme aldık. Plan tadilatından sonra o bölge kentsel sit alanında olduğu için Eskişehir Kültür Varlıkları Koruma kurulundan onay çıktıktan sonra trafo binasını kaldırdık. Bayramdan sonra elektrik hatlarının yer altına alınması işlemlerine başlayacağız. Elektrik hatları yer altına aldıktan sonra sokağın üst yapısını yapacağız. Ayrıca İş Ticaret Ve Kültür Merkezi'nin karşısındaki 26 evin sokak sağlıklaştırma ödeneği Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda 1,5 milyon TL ödeneği çıktı. Bu sene içinde başlanılacak, bu yılın sonuna kadar ilçe merkezi çok güzel bir görünüme kavuşacak" dedi.

        (DA-KÇ)

        24.06.2017 11:15:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler