Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayramda daha temiz bir Kartepe

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan ramazan bayramı öncesi ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına hız verdi.

        Ramazan ayının son haftası ile birlikte Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram mesaisine erkenden başladı. 7/24 çalışma yapan Temizlik İşleri ekipleri rutin hizmetlerinin yanı sıra takviye ekiplerle ilçeyi bayrama yakışır bir hale getiriyor. Özellikle iftar programları nedeniyle artan çöp hacmine karşılık veren ekipler, yoğunluk yaşanan bölgelerde titiz bir çalışma sergiliyorlar.

        Eşsiz doğal güzelliklerine sahip Kartepe'de temiz çevre sağlanması adına yürütülen çalışmalarda çöplerin toplandığı konteynerlerin bakım ve temizlikleri de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor. Özellikle sıcak ramazan günlerinde dezenfekte edilerek koku ve sinek oluşumunun önüne geçilmesi amacıyla yıkama çalışmaları bayram sabahına kadar sürecek.

        Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, "Temiz bir Kartepe için Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda ekiplerimiz görev ve sorumluluklarının bilincinde hareket etmektedir. Ramazan bayramı öncesi her mahallede temizlik çalışmalarımız hızlanarak adeta bir bayram temizliği havasına büründü. Vatandaşlar talep ve şikayetlerle ilgili 373 41 83 nolu Temizlik İşleri Müdürlüğü ve 316 68 00'dan 6911 dahili telefonundan bizlere ulaşması yeterli" dedi.

        Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Kartepe Belediyesi'nin tüm birimleriyle üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini hatırlatan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz Ramazan Bayramı öncesinde daha da önem kazanıyor. İşte bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda Kartepe'de bulunan her vatandaşımız güzel bir bayram geçirecek" şeklinde konuştu.

        (MG-İÇ)

        24.06.2017 11:59:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler