Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü işletmeci Ampersand'a ortak oldu

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Amerika'nın en ünlü eğlence mekanı olan Ampersand kulübü Bodrum'a getiren iş adamı Burak İrtanki ve Hasan Gündüz, Bodrum eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Metin Dönmez ile ortak oldu. Ortaklıklarını kutlayan üç ortak sezon boyunca birbirinden eğlenceli şovlar ve konserlerin Ampersand kulüpte olacağını söyledi.

        Ünlü işletmeci Metin Dönmez Ampersand kulübe ortak olduğunu ifade ederek "Burak bey ve Hasan bey ile ortak olduk. Bundan sonra eğlence sektörüne yenilikler getirerek eğlence anlayışını istenen noktaya taşıyacağız. Bayram boyunca ünlü isimler Ampersand kulüpte sahne alacak . Bayramın 1'inci günü İrem Derici konser olacak. 2'inci günü ise Cengiz İmren konseri ile devam edeceğiz. Bayramın 3'üncü günü Simge, 4'üncü günün ise Berkay Ampersand club de sahne alacak. Güzel bir ortaklık olacağına inanıyorum. Bodrum'daki eğlence anlayışını değiştireceğiz. Yerli ve yabancı turistlere en iyi şekilde eğlenmelerini sağlayacağız" dedi.

        İş adamı Burak İrtanki ise "Hasan Gündüz ile ortaktık şimdi yanımıza Metin Dönmez'i de aldık. Metin ile yaptığımız ortaklığın eğlence sektörüne taze kan getireceğine inanıyorum. Bundan sonra Gümbet Barlar Sokağındaki eğlencenin kalitesini bir tık daha üste taşımaya çalışacağız" ifadelerini kulandı.

        Gümbet Barlar Sokağında yıllarca gece kulübü işleten Hasan Gündüz ortaklıklarının hayırlı olmasını dileyerek "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız Metin Dönmez'i aramızda görmekten çok mutluyuz. Yıllarını bu işe gönül vermiş Metin Dönmez ile ortak olduk. Gümbet Barlar Sokağının eğlence anlayışını değiştireceğimize inanıyorum. Biz Ampersand Ailesi olarak kaliteli hizmete önem veriyoruz. Bunun için bizi tercih eden yerli ve yabancı turistlere hizmette sınır tanımıyoruz. Evlerinden vip araçlarla alıp geri evlerine bırakıyoruz. İsteyen müşterilerimize özel şoför tahsis ediyoruz. Club içerisinde ise inanılmaz eğlenceler yerli ve yabancı turistleri bekliyor. Haftanın en az 5 günü konserlerimiz var. İnsanlar bizi tercih etmesinin en önemli sebebi ise kaliteli hizmet, güler yüzlü personel ve en önemlisi bizi tercih edenlere kendilerini özel hissettiriyoruz. Bu ortaklıkla daha da güçlendiğimize inanıyorum. Hayırlı olsun" dedi.

        (EA-İK)

        24.06.2017 13:16:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler