Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'dan Ramazan Bayramı mesajı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bütün hemşerilerinin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

        Mesajında, Ramazan Bayramının tüm insanlığa ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Çalışkan, "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamlı bayramın Hisarcık halkı, milletimiz ve ülkemiz için dostluğa, barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum" dedi.(MA-EFE)

        24.06.2017 15:08:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler