Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özyavuz yayımladığı mesajla Ramazan bayramını kutladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Harran İlçesi Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz yayımladığı mesajla Ramazan bayramını kutladı.

        Özyavuz, Ramazan Bayramının, milli birliğimizin daha da güçlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

        11 ayın sultanı Ramazan'ı geride bırakırken, hep birlikte bayrama kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşadıklarını belirten Özyavuz, "Bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhunun artmasını sağlayan mübarek günler olduğunu, aile, dost ve akrabalarla birlikte kutlanan bayram günlerinde, kimsesizler, yardıma muhtaçlar ve kırılmış gönüllerin de unutulmaması gerekiyor. Yardımlaşma, kardeşlik ve sevgi değerlerimizin en üst noktaya ulaştığı bu bayramı daha anlamlı kılmak için, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, hoşgörü, merhamet ve dayanışma ruhu etrafında kenetlenmeliyiz. Milli birliğimizin daha da güçlenmesine vesile olması temennisiyle tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

        (AK-LO-Y)

        24.06.2017 15:39:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler