Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran'dan şehitlere dua

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bayram öncesi mezarlığı ziyaret etti

        Bayram öncesinde ilçedeki mezarlıkları ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yakınlarının mezarlarına uğrayarak dua etti. Başkan Baran, şehitlerimizi de unutmadı. Şehit kabirlerini ziyaret ederek, dua etti. Mezarlığa ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Körfez Belediye Başkan Baran, onların önerilerini dinledi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra belediye tarafından yeniden düzenlenen Körfez eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Şirin'in mezarını ziyaret etti. Başkan Baran, CHP'li meclis üyeleri Engin Taşdemir, Fevzi Canbaz ve Tayfun Balıkçı ile Hüseyin Avni Şirin'in mezarı başında dua etti. Başkan Baran, "Bu ülke için canını veren şehitlerimizi ve Körfez için büyük emeği geçen merhum Başkanımız Hüseyin Avni Şirin'in kabrini ziyaret ederek dualarımızı eksik etmedik" dedi.

        (MG-RFK-Y)

        24.06.2017 16:51:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler