Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çayeli'nde Ramazan Bayramı

        - Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen namaz sonrası halk ile kahvaltı sofrasında bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Kubilay Ateş

        RİZE (İHA) - Çayeli Belediyesi, bayram namazı için Tarihi Hacıbaşı Camii'ne gelen yüzlerce vatandaşa kahvaltı ikramında bulundu.

        Çayeli Belediyesi, bayram namazı sonrası ilçede ilk kez gerçekleşen kahvaltı programı düzenledi. Programa katılanlar arasında Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, İlçe Garnizon Komutanı Görkem Işıklar ile çok sayıda ilçe halkı yer aldı. Ramazan ayı boyunca ilçe meydanındaki iftar çadırında binlerce vatandaşı ağırlayan Çayeli Belediyesi, Tarihi Hacıbaşı Camii çevresinde yüzlerce kişiye kahvaltı ikramında bulundu.

        Bayram namazını kılan vatandaşlar önce bayramlaştı, ardından hep birlikte kahvaltı yaptı.

        Belediye Başkanı Esmen program sonrası açıklama yaparak "İlçemizde ilkini gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Belediyemizce düzenlemiş olan bu programda Ramazan Bayramı'nın sevincini ve kardeşliğini aynı sofrada paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

        (KA-ÖS-Y)

        25.06.2017 11:09:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler