Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da kent bayramlaşması

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Fatsa Belediyesi ve Fatsa Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kent bayramlaşması Kültür Sarayında gerçekleşti.

        Bayramlaşma programında konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, kent bayramlaşmasına gelen herkesin bayramını tebrik ederek, "Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Tüm hemşehrimizin aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve bereketli bir bayram geçirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramlarda birlik ve beraberlik çok önemlidir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

        Kültür Sarayında gerçekleşen bayramlaşma töreni sonrası protokol Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldılar. Kent bayramlaşması ikramlar ile son buldu.

        Bayramlaşma törenlerine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, protokol üyeleri, daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldılar.

        (AA-MAY-Y)

        25.06.2017 17:20:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler