Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz geldi Mamak yeşillendi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, havaların ısınmasıyla birlikte Mamak'ta çiçeklendirme çalışmalarında sona gelindiğini, çalışma kapsamında ilçeye 250 bin çiçek dikildiğini söyledi.

        Yaz ayının gelmesiyle Mamak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla Mamak'ı adeta yeşile boyadı. Havaların ısınmasıyla birlikte çiçeklendirme çalışmalarında sona gelen ekipler, çevre düzenlemesi, park, bahçe, koşu yolları, yürüyüş yolları ve kaldırımlarda bulunan saksıları petunya, kadife çiçeği ve ateş çiçekleriyle donatarak görsel güzellik kattı.

        Rengarenk çiçeklerin Mamak'a ayrı bir güzellik kattığını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçenin temizlik ve düzeni kadar yeşillendirme çalışmalarının da önemli olduğunu söyledi. Akgül, "Koşu yollarımız, parklar, bahçeler, yürüyüş yolları ve kaldırımlarımızda çiçeklendirme çalışmasında sona geldik. Çalışma kapsamında bölgemize 250 bin çiçek diktik. Çiçekleri dikmek kadar korunması da çok önemli. Bu anlamda dikilen çiçeklerimizin korunması için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (İLK-CC-Y)

        26.06.2017 11:56:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler