Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türel'e bayram tebriği

        - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i arayarak, Antalyalıların bayramını kutladı, vatandaşlara selam ve sevgilerini gönderdi

        ANTALYA (İHA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i telefonla arayarak, Antalyalıların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutladı, vatandaşlara selam ve sevgilerini gönderdi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'ya olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Ramazan Bayramı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i telefonla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalyalıların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutladı. Başkan Türel'den Antalya'daki gelişmeler ve yatırımlarla ilgili kısa bir bilgi de alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türel'den kendi adına Antalyalıların bayramını kutlamasını istedi, selam ve sevgilerini gönderdi.

        Antalyalıların bayramını kutladı

        Başkan Türel de dün akşam Karaalioğlu Parkı'nda ünlü sanatçı Murat Dalkılıç konserinde binlerce vatandaşa seslenerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram tebriğini ve selamlarını Antalyalılara iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya'ya büyük önem verdiğini belirten Başkan Menderes Türel, "Sayın Cumhurbaşkanımızla telefonla görüştüm. Bu vesileyle kendilerinin bayram tebriğini ve selamlarını siz değerli hemşehrilerime iletiyorum" diye konuştu.

        (SM-

        27.06.2017 12:49:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler