Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ultraslan Niğde taraftar grubundan huzur evine bayram ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Ultraslan Niğde taraftar grubu Bor Ahmet Kuddusi Huzur Evi ve Rehabilitasyon merkezinde kalan yaşlılara Bayram ziyaretine bulundu.

        Ultraslan Niğde taraftar grubu üyeleri ile Ultraslan Niğde taraftar grubu Temsilcisi Ümit Çolak Bor Ahmet Kuddusi Huzur Evi ve Rehabilitasyon merkezine giderek yaşlıların bayramını kutladı. Ziyaretlerinin amaçlarının yaşlıların unutmaması gerektiğini ve bir nebzede olsa yüzlerinde tebessüm yaratmak istediklerini söyleyen Ultraslan Niğde taraftar grubu il temsilcisi Ümit Çolak, ''Bayram günüde yaşlılarımızın yüzlerine bir parça gülümseme gerçekleştirdik. Amcalarımızın, teyzelerimizin hikayelerine ortak olup elimizden geldiğince yüzlerindeki tebessüme sebep olmaya çalıştık. Allah yüzlerindeki neşeyi eksik etmesin. Tüm Ultraslan Niğde taraftar grubu ailesine teşekkür ederim.'' dedi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        28.06.2017 12:14:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler