Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik'te Bayramlaşma

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Dicle Elektrik'in her dini bayram sonrasında gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma töreninde yöneticiler ile çalışanlar bir araya geldiler.

        Bayramlaşma töreni Diyarbakır'ın yanı sıra Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta da gerçekleştirildi. Dicle Elektrik'in gelenekselleşen bayram buluşmasında şirketin tüm yöneticileri ile çalışanları katıldı. Bayramlaşmada bir konuşma yapan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, ''Rahmet, bereket ayı olan Ramazan'ı geride bırakarak, beraberce kardeşliğin, barışın, sevginin simgesi olan Ramazan bayramını idrak ettik. Hepinizin bayramını tebrik ediyoruz'' dedi.

        Sevgi, paylaşım ve yardımlaşma

        Dicle Elektrik çalışanları olarak sıkıntılı ve zorlu bir süreç yaşadıklarına da dikkat çeken Karagüzel, ''En büyük temennimiz bu sıkıntılı sürecin, rutin dışı yaşananların bir daha akla gelmeyecek şekilde unutulması bertaraf olmasıdır. Bir diğer temennimiz de huzur içerisinde çalışmaktır. Dedikodunun olmadığı, çekişmelerin olmadığı, ikili ilişkilerden kaynaklı kavgaların olmadığı bir ortamda çalışmak istiyoruz. Allaha çok şükür şirketimiz bu konuda çok iyi bir yerdedir. Daha iyi olması için hep beraber daha çok çalışacağız. Sizden ricamız, lütfen aranızdaki sevgiyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı daha da arttırın, pekiştirin. Çünkü bunu yapmak hem size, hem şirketimize, hem de memleketimize kazandıracaktır"

        Özelleştirmede 4 yıl geride kaldı

        Konuşmasında özelleştirmenin üzerinden 4 yıl geçtiğini de hatırlatan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, ''Bugün 28 Haziran 2017, biz 28 Haziran 2013'te burayı devraldık. Bugün itibariyle 4. yılımızı doldurduk. Beşinci yıla giriyoruz. Temennimiz, daha başarılı daha hayırlı bir şekilde bu sürecin yürümesidir. Daha nice 4'üncü yılı, 5'inci yılı beraberce yürütmeyi umut ediyoruz. Bu sizler ile beraber olacaktır. Bu süreç içerisinde kaybettiğimiz arkadaşlarımız oldu, onlara Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Yaralanan arkadaşlarımız oldu, onlara da Allah'tan hayırlı şifalar diliyorum'' diye konuştu.

        (AK-OE-Y)

        28.06.2017 12:14:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler