Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyan'a Yapılacak Olan 75 Yataklı Hastanenin Proje Çalışmaları Başladı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesine yapılacak olan 75 yataklı hastanenin proje çalışmaları başladı.

        Bünyan ilçesine yapılacak olan 75 yataklı hastanenin proje çalışmalarını incelemek için Kayseri'ye gelen Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğünden Mimar N. Esra Özkartal, Mimar Musab Keskin, Elektrik Mühendisi Serpil Karahan, Makine Mühendisi Selçuk Tiftik, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

        İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, "Yeni yapılacak olan 75 yataklı Bünyan İlçe Hastanesinin proje çalışmaları başlamış olup önümüzdeki aylarda temel atma töreni gerçekleştirilecektir. İlçemizde yapımı tamamlanmış olan Bünyan Ceza Evi ile birlikte bir hastanenin eksikliği duyulmakta idi. Böylece hem ilçemizin hem de ileriki dönemde ceza evinin ihtiyacı giderilmiş olacaktır" dedi.

        (AÖ-Y)

        28.06.2017 12:19:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler