Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar bayramı Tavşancıl sahilinde noktaladı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Karaman

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bayramın son günü Tavşancıl sahiline giderek vatandaşlarla bayramlaştı.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bayramlaşmayı son güne kadar devam ettirdi. Bayramın son günü Dilovası'nda esnafı dolaşan Başkan Toltar, bir yandan esnafın bayramını kutlarken diğer taraftan sorunlarını dinleyerek esnafla sohbet etti.

        Esnaf ziyaretlerinin ardından Tavşancıl Sahiline giden Başkan Toltar, sahilde piknik yapan, balık tutan ve dinlenen vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın ederken, Başkan Toltar'ı karşılarında görünce bir hayli sevindiler.

        Akşam saatlerinde başlayan bayramlaşma gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, Başkan Toltar burada piknik yapan vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Başkan Toltar balık tutan vatandaşlara da bol şans diledi.

        (UK-RFK-Y)

        28.06.2017 12:27:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler