Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Piazza'da mini tatil köyü etkinliği düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Piazza'nın minik ziyaretçileri bayram boyunca mini tatil köyü etkinliğinde buluşarak gönüllerince eğlendi.

        Okulların kapanması ve arkasından gelen bayram tatiliyle denize ya da yaylalara gidemeyen Şanlıurfalı çocuklar Piazza AVM'de bu özlemlerini giderme fırsatı buldu. Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı boyunca minik ziyaretçilerine "Bir Tatil Köyü Macerası" yaşama imkanı sundu.

        Mini tatil köyü

        Dekorları ve oyun araç gereçleriyle mini bir tatil köyünden farksız olan etkinlik alanı büyük ilgi gördü. Minik ziyaretçiler, AVM'nin ortak kullanım alanında, ahşap balık boyama, moderatör ile mini disco, kumdan kale yapma, yarışma oyunları, kum boyama ve olta ile ahşap balık tutma aktivitelerinde gönüllerince eğlendi.

        En güzel anılar ölümsüzleşti

        Ramazan Bayramı boyunca her gün 4 seans halinde gerçekleşen etkinlikte, minik ziyaretçiler hem eğlendi hem de yarışmalarda takım kurarak yeni arkadaşlıklar edindi.

        (AK-OE-Y)

        28.06.2017 12:48:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler