Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şaphane'de motor sporcuları iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesinde 2012 yılından beri faaliyet gösteren Gediz Motosiklet Kulübü (GEMOK) üyeleri Şaphane ilçesinde iftarda buluştu.

        30 kişilik ekipten oluşan gurup, 2012 yılından bu tarafa her yıl Ramazan ayı sonunda bir ilçede iftar yapma geleneğini bu yılda sürdürdü.

        Gediz Motorsiklet Kulübü Başkanı Mustafa Azmanoğlu, ''2012 yılında kurulan kulübümüzün aktif 30 üyesi var. Şehirler arası geziler yapmanın yanısıra her yıl murat dağında 3 günlük huzur kampı düzenliyoruz. Ayrıca her sene Ramazan ayının sonunda bir ilçemizi ziyaret edip iftarımızı yapıyoruz. Geçen yıl Pazarlar ilçemizdeydik. Bu yıl meşhur Şaphane kebabımızı tatmak için Şaphane ilçemizde iftar yapmaya karar verdik. Amacımız motor sporunu gençlerimize aşılmak ve gittiğimiz ilçelerimizin tanıtımına katkı sağlamak ''ifadelerini kullandı.(YD EFE)

        28.06.2017 13:33:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler