Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali adıyla telefon dolandırıcılığı uyarısı

        - Muğla Valisi Amir Çiçek'in görev değişikliği sonrası telefon dolandırıcıları tarafından otel sahipleri ve işadamlarından vali adına verilen hesap numarasına para yatırılması isteniyor.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Telefon dolandırıcıları Muğla valisi Amir Çiçek'in görev değişikliğini ranta çevirme girişimlerinin olduğu ortaya çıktı.

        Muğla valiliğinden yapılan açıklamada, "Son zamanlarda Sayın Valinin görev değişikliği öne sürülerek bazı otel yöneticileri ile işadamları para toplamak amacıyla aranmıştır. Verilen hesap numarasına para aktarılmasını isteyen şahıslar ile Muğla Valisi ve Muğla Valiliği'nin hiçbir ilgisi yoktur. Vatandaşlarımızın bu tür telefon aramalarına itibar etmemesi ve durumu gecikmeksizin Valiliğimiz, güvenlik birimleri veya adli makamlara bildirmesi önemle kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

        (BT)

        28.06.2017 14:15:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler