Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sıcaklardan bunalan soluğu parkta aldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Yurt genelinde artan sıcaklıklar Kırıkkale'de de etkili olurken, sıcak havanın etkisinden kurtulmak isteyen vatandaşlar parklara akın etti.

        Kırıkkale'de hava sıcaklığı gün içerisinde 34 derecenin üstüne çıktı. Ramazan ayını bir nebze olsun rahat geçiren Kırıkkale halkı, bayram sonrası artan hava sıcakları ile bunaldı. Sıcak havanın verdiği rahatsızlık sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şehir merkezinde olmak zorunda kalan vatandaşlar, sıcak havayla beraber gelen yorucu etkiyi üzerilerinden atmak için parkları tercih etti. Dinlenmek için parkları tercih eden vatandaşlar, güneşin etkisinden kaçmak için gölge alanlara yöneldi.

        Hava sıcaklarının ilerleyen günlerde daha da artması ve 40 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Uzmanlar güneş çarpması riskine karşı vatandaşları sıcak havanın etkili olduğu 10.00 - 16.00 saatlerinde dışarı çıkmamaları yönünde uyarıyor.

        (MT-SLH-Y)

        28.06.2017 17:16:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler