Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Şakran sahil ve plaj projesinde sona doğru

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Aliağa ilçesindeki Yeni Şakran'da, dev sahil ve plaj projesinde sona yaklaşılırken, projede son rötuşlar yapılıyor.

        Aliağa ilçesindeki Yeni Şakran'da, tamamı 25 bin metre kareden oluşan sahil ve plaj sosyal yaşam alanı için geri sayım başladı. Yakın bir zamanda hizmete açılması planlanan proje; tuvalet, oturma alanı, sokak kütüphanesi, giyinme kabinleri, duş, şezlong, bisiklet park yerleri, aydınlatma elemanları gibi kentsel donatı elemanlarıyla da destekleniyor.

        Doğal dokusuyla Aliağa için önemli bir değere sahip olan Yeni Şakran Mahallesinin, projenin tamamlanmasıyla bölge halkının çekim merkezlerinden biri haline geleceği, proje alanının vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir niteliğe kavuşturulduğu ifade edildi. Yeni Şakran Sahiline ayrıca, bin 43 metre karelik güneşlenme terası da kazandırıldığı bildirildi.

        (HG-Y)

        29.06.2017 14:20:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler