Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLSAM Kurtuba Akademi Araştırmacı Kampına kayıtlar başladı

        MALATYA (İHA) - BİLSAM'ın eğitim-öğretim faaliyetlerinden sorumlu olan Kurtuba Akademinin her yıl yaz aylarında gerçekleştirdiği Araştırmacı Kampı Projesine kayıtlar başladı.

        BİLSAM tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada projenin amacından bahsedilerek, "Katılımcılara analitik düşünme, bilimsel yaklaşım, araştırma yöntemleri gibi alanlarda formasyon kazandırmak, sosyal zeka ve iletişim becerisi açısından gelişmelerine destek olmak ve araştırmacı niteliklerine sahip kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır" denildi.

        Açıklamada, lisans ve lisansüstü öğrencilerin başvurabileceği programın 4 hafta süreceği ve kontenjanının 40 kişi olduğu bildirilerek, kayıtların 30 Haziran'da son bulacağı belirtildi.

        (BT-OE-Y)

        29.06.2017 14:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler