Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Elban Bilecik'e veda ederek yeni görevi için Ağrı'ya yola çıktı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atanan Bilecik Valisi Süleyman Elban kentten ayrıldı.

        Bilecik Valiliği binası önünde yapılan uğurlama törenine; Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, kurum müdürleri ve valilik çalışanları katıldı.

        Bilecik Valiliği görevini Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci'ye bırakan Elban, tek tek herkesle vedalaştı. Son sözleri "Bütün Bilecik halkına selam ve saygılarımı iletiyorum ve helallik istiyorum" olan Elban, eşi ile aracına binerek valilik binasından ayrıldı.

        (DA-MET-Y)

        29.06.2017 15:20:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler