Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay'ından ihtiyaç sahiplerine yardım

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Türk Kızılay'ı Lüleburgaz Şube Başkanı İsmail Arkın, erzak kolilerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.

        Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesinin Ramazan ayında açmış olduğu stantlarla 230 adet erzak kolisinin toplandığını söyleyen Arkın, ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

        Yardım kolilerinin dağıtıldığını kaydeden Arkın, "Ramazan ayında 230 adet erzak kolisi toplandı. Her yıl giderek yardım kolileri artıyor. Vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı. Ramazan ayı boyunca standımızda görev yapan Kızılay gönüllüsü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Toplanan erzakların ihtiyaç sahiplerine dağıtımı başlanıldı. Erzak kolisinin yanında kıyma ve kuşbaşı konservesi de dağıtıyoruz. Gerçekleşen yardımları ihtiyaç sahiplerine biz kendimiz götürüyoruz" dedi.

        (KA-MK-Y)

        29.06.2017 15:36:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler