Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz Spor Okulları'na Sarıkamış'ta yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Sarıkamış'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde "Yaz Spor Okulları" düzenlenen törenle açıldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait kapalı halı sahada düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, amaçlarının kötü alışkanlıklardan uzak, vatanına, milletine hayırlı sporcu, akıllı ve dinamik gençler yetiştirmek olduğunu belirtti.

        Koçak, Sarıkamış'ta sporun bütün branşlarında başarılı olacak genç nesilleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

        Koçak, "Kaymakamlık ve belediyemiz bütün çalışmalarımıza tam destek veriyorlar. Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sporla iç içe sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırmak bizim görevimizdir.29 Haziran teşkilatımızın 79.kuruluş yıldönümüdür. Bu vesileyle emek veren bütün personeli şükranla anıyoruz. Bu inanç ve azimle bakanlığımız, genel müdürlüğümüz ve il müdürlüğümüzün koordinesinde deneyimli antrenörlerle güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

        Yaz spor okullarında 5-18 yaş arası yaklaşık 150 sporcu, futbol, tekerlekli kayak, kort tenisi, voleybol, basketbol, jimnastik dalında haftada 6 gün eğitim alacak. Sarıkamış'taki Yaz Spor Okulu vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

        (IÇ-AT-Y)

        29.06.2017 16:00:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler