Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi, okulların ihtiyaçlarını karşılıyor

        (Fotoğraflı)

        İlker Uyar

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi, eğitime destek kapsamında yürüttüğü okul binası boyamalarına yaz aylarında da devam ediyor.

        Turgutlu Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılınını tamamlanmasıyla birlikte yaz tatilini fırsata çevirerek, okulların ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Turgay Şirin'in talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Turgutlu Lisesi'nin eksiklikleri giderildi. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı boya atölyesi ekipleri, Turgutlu Lisesi A ve B blokta iç cephe boyaması gerçekleştirerek, sınıflara yeni bir görünüm kazandırdı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim yuvalarına verdikleri destekleri arttırarak devam ettireceklerini vurgulayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmaların öğrencilere, okul yönetimine ve velilere hayırlı olmasını diledi. Turgutlu Lisesi Müdürü Duran Can da, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

        (İU-ÖND-Y)

        29.06.2017 17:54:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler