Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar için eğlenceli doğa yolculuğu başlıyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Forum Bornova AVM'nin etkinlik otobüsü ForumBüs, bu kez minik elleri çiçeklerle buluşturacak. Temmuz ayı boyunca her hafta sonu çocuklar saksı boyayıp çiçek ekecekleri 'çiçek atölyesi' ile keyifli saatler geçirecek.

        İzmir Forum Bornova AVM, çocuklar için hem eğlendiren hem öğrendiren ForumBüs'te düzenlenecek 'çiçek atölyesi' etkinliğine ile çocukları davet ediyor. Temmuz ayı boyunca her hafta sonu düzenlenecek atölye çalışmasında minikler saksı boyamayı ve çiçek dikmeyi öğrenirken, keyifli saatler geçirecek.

        Yapılan açıklamada, özel temalarıyla hem miniklerin hem büyüklerin dikkatini çeken etkinlikler, bu hafta 'Yaşasın Büyüyorum' konseptiyle düzenleniyor. İp ve beş taş gibi sokak oyunları oynatmanın yanı sıra maceracı bir felsefe öğretmenini konuk edecek olan kulüp, seyircilerin de katılımıyla interaktif maceralara dönüşen performanslar sunmaya hazırlanıyor.

        30.06.2017 12:10:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler