Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike'de sinekle mücadele sürüyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike ilçesinde sinekle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

        Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ekipleri, halkın sineksiz bir yaz geçirmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kent merkezi dahil ilçelerde devam eden çalışmalarda sineklerin üreme noktaları sürekli ilaçlanıyor. Ekipler, Finike'de merkez dahil mahalleler ve kırsal bölgelerde, sivrisinek, karasinek ve uçkun mücadelesi yapıyor.

        Rahat yaz geçirmek için

        Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi Çevre Sağlığı ekipleri ilaçlama öncesinde ilçede detaylı bir inceleme yaparak haşere ve uçkunların üreme noktalarını belirliyor. Ekipler, daha sonra etkin bir şekilde ilaçlama yaparak Finikelilerin rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için gece gündüz çalışıyor. Sineklerin üreme alanları olan atık lastiklerde toplanarak geri dönüşüme kazandırılmak üzere Antalya merkeze götürülüyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        30.06.2017 12:57:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler