Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziosmanpaşa'da sünnet şöleni başlıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - GaziosmanpaşaBelediyesi'nin geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu yıl 8 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yüzlerce çocuğun sünnet ettirileceği etkinlikte, erkekliğe adım atan çocuklar için çeşitli gösteriler de sergilenecek.

        Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin geleneksel hale gelen toplu sünnet şöleninde, bu yıl yine bin 500 çocuk erkekliğe ilk adımını atacak. Küçükköy Stadında toplanacak çocuklara ve ailelerine özel etkinlikler planlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocuklar için sünnet merasimi öncesi gönüllerince eğlenecekleri bir program hazırladı.

        Sezgin Maden ve ekibinin muhteşem çocuk oyunu ''7 İklim 7 Bölge''nin sahneleneceği şölende çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikram edilecek. Ayrıca akşam yemeğinin ardından palyaço gösterileri, çeşitli etkinlikler ve sanatçı Emre Ermiş yer alacak.

        (HB-ÖK-Y)

        30.06.2017 14:19:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler