Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye otobüsleri cenazelerde ücretsiz hizmet verecek

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi, en hüzünlü anlarında vatandaşların yanında yer alarak cenaze yakınlarını ücretsiz olarak mezarlıklara otobüsle taşıma hizmeti veriyor.

        Vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaç edinen Gölbaşı Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşlara ulaşımdan, yemek ikramına kadar pek çok alanda hizmet veriyor.

        Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hızla devam eden Gölbaşı Belediyesi verdiği hizmetlerle, Gölbaşında ikamet eden vatandaşlara cenaze işlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Gölbaşı Belediyesi cenaze evlerine etli pilav ikramı yaparken aynı zamanda masa, sandalye hizmeti de vermeyi ihmal etmiyor.

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, "Vatandaşlarımızın evine gidip hem taziye ziyareti yapıyoruz hem de yapılacakları tespit ediyoruz. Ayrıca cenazenin yıkanmasından defin işlemlerine kadar bütün hizmetlerimizi ücretsiz olarak yerine getiriyoruz. Bunun yanında daha önce cenaze yakınlarını mezarlıklara götürmek için talep edilen otobüs hizmeti de artık ücretsiz olarak sağlanacak. Cenaze yakınları dostlarını ve akrabalarını cenazeye götürmek için araç talep ettiklerinde bu hizmet özel halk otobüsleri tarafından yapılıyor ve ücret alınıyordu. Artık talep eden her cenaze yakını için bu hizmet ücretsiz olarak verilecek. Konu ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ücretsiz olan Alo 153 nolu telefonu arayarak ya da zabıta müdürlüğümüze gelerek bilgi alabilirler" ifadelerini kullandı.

        (CK-LO-Y)

        30.06.2017 16:33:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler