Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediyesi kuduz hastalığına karşı harekete geçti

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi her yıl düzenli olarak evcil hayvanlara yönelik olarak gerçekleştirdiği ücretsiz kuduz aşısı kampanyasını bu yıl da yapıyor. 03-14 Temmuz tarihleri arasında 11 gün sürecek kampanya ile evcil hayvanlar kuduz hastalığına karşı aşılanacak.

        Evcil hayvanı olan vatandaşların hem aile bireylerinin sağlığı için hem de hayvanın sağlığı için düzenli olarak evcil hayvanlarının aşılarını yaptırması gerektiğini söyleyen Mamak Başkanı Mesut Akgül, "Bu noktada bizler evcil hayvanlar için en büyük ve en tehlikeli risk olan kuduza karşı aşı kampanyası düzenliyoruz. Kedi veya köpek besleyen bütün hayvanseverleri ücretsiz aşı kampanyasından faydalanmaya davet ediyorum" dedi.

        Aşı kampanyası Temmuz ayının ortasına kadar Mamak'ta bulunan çeşitli mahallelerde devam edecek. Kampanya; Ortaköy, Gökçeyurt, Lalahan, Karşıyaka, Kutludüğün, Dostlar, Araplar ve Kızılcaköy mahallelerinde hafta içi saat: 11.00-12.00 arasında belirlenen günlerde yapılacak.

        (SLCK-BT-Y)

        01.07.2017 10:20:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler