Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tayin olan jandarma personeline veda yemeği verildi

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2017 yılı genel atamalarının açıklanmasının ardından Kırşehir'de görev süresini tamamlayan personel için veda gecesi düzenlendi.

        Programda konuşan Jandarma Komutanı Gürkan Gündüz Kaman'ın kendisi için farklı bir yere sahip olduğunu ve Kaman'ı her zaman iyi duygularla anacağını söyledi. Gündüz, "Kırşehir'de yaşamak ve bu bölgede hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Veda yemeğine katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi. Kaman Kaymakamı Murat Girgin, tayini çıkan tüm jandarma personeline görev yaptıkları süre içerisinde ilçeye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarı diledi. Kaymakam Girgin, hizmet anısı olarak Jandarma Komutanı Gürkan Gündüz'e plaket ve hediyesini verdi.

        Programa Kaman Kaymakamı Murat Girgin, kurum amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

        (EÖ-TB-Y

        01.07.2017 12:52:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler