Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Ceceli, engelli hayranıyla şarkı söyledi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nde unutulmaz bir konser veren Mustafa Ceceli, engelli hayranıyla düet yaptı.

        30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Nasreddin Hoca'nın "Dünyanın merkezi burasıdır" diye işaret ettiği Sivrihisar'da düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nde, dün gece unutulmaz anlar yaşandı. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin sahne almasıyla festival alanı daha da hareketlenirken, Ceceli hayranlarıyla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Tekerlekli sandalye ile konsere gelen bir engelli hayranının yanına giden Ceceli, minik hayranı ile düet yaptı. Engelli kızın mutluluğu gözlerinden okunurken, festivalin bu akşamki konuğu ise, ünlü şarkıcı Atiye olacak.

        (MSY-KÇ-Y)

        01.07.2017 15:07:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler