Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'deki ev yangını büyümeden söndürüldü

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi 4 katlı apartmanı yanmaktan kurtardı.

        Yeni Mahalle 749 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın birinci katı bilinmeyen bir nedenle aniden yanmaya başladı. Binadan çıkan dumanları fark eden çevre sakinleri tarafından durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını müdahale edildi. Yangın bir süre sonra kontrol altına alınırken, 4 katlı binanın balkonuna ve diğer katlarına sıçramasına zamanında yapılan müdahalesi engel oldu. Ekipler, daha sonra yapılan soğutma çalışmaları ardırdan olay yerinden ayrıldı. Yangın esnasında binada oturanların evde olmadığı, çıkan yangında bahçedeki kalas ve odunlar ile bazı ev eşyalarının zarar gördüğü öğrenildi.

        Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

        (ARÖ-İP-Y)

        01.07.2017 15:21:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler