Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum'daki yangın söndürüldü

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda başlayan ve rüzgarında etkisiyle büyüyerek yerleşim alanlarını tehdit eden yangın söndürüldü.

        Bodrum'un Gümbet Mahallesi Göktepe mevkiinde bulunan otluk ve makilik alanda öğleden sonra başlayan yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle radyo-televizyon ve GSM vericilerine doğru ilerlemişti. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda ekip ile müdahale edilmişti.

        Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın Bodrum Devlet Hastanesi ile tarihi Bodrum Antik Tiyatrosuna ulaşamadan yoğum mücadele sayesinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bir kafeste bulunan onlarca evcil güvercin yanmaktan son anda kurtarıldı. Makilik alanda başlayarak tarım arazilerine sıçrayan yangında şuana kadar 6 hektar alan zarar gördü.

        (MB-Y)

        01.07.2017 19:17:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler