Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent'te satış stantları faaliyete geçti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Buharkent ilçesinde, belediye tarafından yapılan ahşap stantlar faaliyete geçerek yöresel ürünlerin satışına başlandı.

        Buharkent Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile Atatürk Şehir Parkı devlet karayolu üzerinde bulunan ve yöresel ürünlerin satışının yapılacağı Bungalow tipi ahşap satış stantlarının montajı gerçekleştirilerek yöresel ürünlerin satışına başlandı.

        Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Projelerimizden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz Atatürk Şehir Parkı devlet karayolu üzerine yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği satış stantlarımız faaliyetlerine başlamıştır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Buharkent için hizmet etmeye, çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

        (OD)

        02.07.2017 11:51:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler