Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç'te köy yolları sıcak asfaltla kaplandı

        (Fotoğraflı)

        Sinan Atan

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Genç ilçesinde köy yolları sıcak asfaltla kaplandı.

        Genç ilçesine bağlı aynı güzergahta bulunan Çanakçı, Gözütok, Yiğitbaşı, Geyikdere köy yollarına İl Özel İdaresi ve Genç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından sıcak asfalt döküldü. Toplam 9 kilometre uzunluğundaki yol sıcak asfaltla kaplanırken, diğer köy yollarının da programa alınacağı ve yakın zamanda çalışmalara başlanacağı bildirildi.

        Köy yollarının daha önce bozuk olduğunu ve yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten köylüler, "Köy yollarımız şehirlerarası yollarla yarışır duruma geldi. Arabalarımız artık sürekli bozulup sanayiye gitme gereği duymayacak. Bu hizmeti bizlere getiren bütün yetkililere ve yüklenici firma çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandılar.

        (SA-CK-Y)

        02.07.2017 12:54:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler