Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tahmazoğlu, GAİMDER üyelerine milli mücadele müzesini gezdirdi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - GAİMDER (Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı İbrahim Apa ve GAİMDER Yönetim Kurlu Üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilen Milli Mücadele Müzesini gezdiler.

        Tarihi dokuya verdiği önemle bir çok projeye imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ekibiyle birlikte GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, ve Yönetim Kurlu Üyeleri'ni ağırladı.

        Bu kadarını beklemiyorduk

        GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, gördükleri karşısında şaşırdığını belirterek, "Biz, Milli Mücadele Müzesi'ni zaman zaman başkanımızın sosyal medya hesabından takip ediyorduk ve burayı gezme fırsatını yakaladık ve gördüklerimiz karşısında oldukça etkilendik. Burası tamamen bittiğinde ziyaretçi akınına uğrayacak. Bizler bile burayı görmeden önce bu kadar olduğunu tahmin etmiyorduk. Mehmet Tahmazoğlu'na böylesi bir değeri Gaziantep'e kazandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

        (LO-Y)

        02.07.2017 15:30:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler