Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban asfalt çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Piyadeler ve Yeniköy mahallelerindeki asfaltlama çalışmaları yerinde inceledi.

        Alaşehir Belediyesi tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaşehir'in Piyadeler ve Yeniköy mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler tarafından Piyadeler Mahallesinde 2 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor. Yeniköy Mahallesine ise 35 bin metrekarelik bir alanda kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Yeniköy Mahallesi ve Kurudere Mahallesini birbirine bağlayan yolda 3 kilometrelik bir alanda sathi kaplama çalışması başlattı. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

        (AY-Y)

        03.07.2017 10:42:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler