Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den okullara spor malzemesi yardımı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, okullara spor malzemesi yardımı yaptı.

        Türkiye'de ilk olarak Okullar Ligi'ni hayata geçiren, amatör sporculara malzeme yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi, okulların spor alt yapısını güçlendirmek için her türlü desteği sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi, okullardan gelen basketbol potası, voleybol direği ve diğer spor branşlarıyla ilgili talepleri de karşılıyor.

        Geleceğin sporcularına destek

        Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bu kapsamda ilçelerde bulunan eğitim kurumlarındaki öğrencileri spora teşvik etmek, eksikliklerini gidermek ve geleceğin sporcularını Antalya'ya kazandırmak amacıyla spor malzemesi yardımı yaptı. 14 ilçede bulunan 41 okulun spor malzemesi ihtiyaçları karşıladı. Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Aksu merkez ilçeleri başta olmak üzere Kumluca, Demre, Finike ve Gazipaşa ilçelerindeki okullara, 40 adet basketbol potası, 40 adet voleybol direği, 33 adet hentbol kalesi, yardımında bulunuldu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        03.07.2017 13:42:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler