Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir'in 'Mor Yaşam' projesi sürüyor

        -

        - Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 'Mor Yaşam' projesi kapsamında cezaevindeki kadınlar ile 18 yaş altındaki çocuklara temizlik, kişisel hijyen ve bakım malzeme desteği sürüyor.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi 'Mor Yaşam' projesi kapsamında bölgedeki cezaevlerinde kalan kadınlar ile 18 yaş altı çocuklara temizlik ve kişisel bakım seti dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor.

        Üçer aylık periyotlarla dağıtılan hijyen paketleri son olarak Haziran ayında Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ve Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan 58 kadın ve 12 çocuğa teslim edildi. 2016 aralık ayında başlatılan 'Mor Yaşam' projesi kapsamında bugüne kadar 217 hijyen paketi dağıtımı yapıldı. Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan gelen talep doğrultusunda erkek mahkumlara da iç çamaşırı dağıtıldı.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Türkiye'de bir ilk olan Mor Yaşam projesi ile cezaevindeki kadınlar ile 18 yaş altı çocukların kişisel hijyen ve bakım ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapıyoruz. Proje kapsamında bugüne kadar 217 kişiye ulaştık. Vatandaş odaklı hizmet ve sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz" denildi.

        Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin uzman personeli tarafından Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlara "Kişisel Sağlık ve Kişisel Temizlik" konusunda bilgilendirme yapıldı.

        (BT)

        03.07.2017 14:06:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler