Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

        Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından, Meclis bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 13 maddenin 9'u İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na, 3'ü Plan Bütçe Komisyonuna, sevk edilirken, gündem maddesi içerisinde bulunmayan 3 madde ise meclis gündemine alındı. Gündeme sonradan alınan 3 madenin 2'si İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na 1'i Plan Bütçe Komisyonuna oy birliği ile kabul edilerek komisyonlara sevk edildi.

        Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. oturum toplantısını 07 Temmuz 2017 Cuma günü saat 16.00'da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

        (AKG-OE-Y)

        03.07.2017 16:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler