Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        E- Okul Yönetim Bilgi Sisteminde İşletmelerde Mesleki Eğitim Modül Semineri

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 03-07 Temmuz tarihleri arasında MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen E-Okul Yönetim Bilgi Sisteminde İşletmelerde Mesleki Eğitim Modül Semineri'nin açılış programı MEB'e ait Cunda Uygulama Otelinin Konferans Salonunda gerçekleşti.

        Programın açılış konuşmalarını; Cunda Uygulama Oteli Sorumlu Müdürü Abdülaziz Yük, seminer Eğitim Yöneticisi ve Seminer Eğitim görevlisi Ayşe İyigün, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Ertuğrul Geçgil yaptı.

        5 gün sürecek seminerin katılımcılarının, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan Koordinatör Müdür Yardımcılarında oluştuğu öğrenildi.

        (SS-EME)

        03.07.2017 17:16:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler