Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te suç örgütüne operasyon: 9 kişi tutuklandı

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan üç farklı soruşturma gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u sevk edildiklerini adli makamlarca tutuklandı.

        Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 'suç işlemek amacı ile örgüt kurmak', 'örgüt faaliyetleri kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek', 'örgüt faaliyetleri kapsamında resmi belgede sahtecilik', 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvete aracılık etmek', 'yağmaya teşebbüs', 'rüşvet', 'mühürde sahtecilik', 'resmi belgeyi yok etmek veya gizlemek nitelikli dolandırıcılık', 'görevi kötüye kullanmak' suç faaliyetlerine yönelik başlatılan 3 farklı soruşturma kapsamında, 20 Haziran 2017 tarihinde yapılan operasyonlarda yakalanarak gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 29 kişiden 9'u tutuklandı. 10 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi, 10 kişi ise serbest bırakıldı" denildi.

        (MND-MP-Y)

        03.07.2017 18:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler