Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe çıkışındaki tabelada gülümseten yazım hatası

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Özdemir

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde, ilçe çıkışına konulan tabela, bunca süredir fark edilmeyen yazım hatasıyla görenleri gülümsetiyor.

        Karapürçek Belediyesi tarafından Karapürçek-Akyazı sınırındaki fabrikalar mevkiinden geçen Küçücek Deresi köprüsü üzerine dikilen tabelada "Gülü Güle" yazıyor. İlçeden çıkış yapan vatandaşları uğurlama niyetiyle dikilen ve "Güle Güle" yerine yanlışlıkla "Gülü Güle" şeklinde yazılan tabelayı gören vatandaşlar hem gülümsüyor, hem de bu hatanın yetkililer tarafından bunca süredir fark edilmeyişine şaşırıyor. Tabelanın diğer yüzünde, ilçeye gelen vatandaşları karşılayan "Hoş Geldiniz" yazısı bulunurken, Karapürçekliler yanlışlıkla yazılan ve halen farkedilmeyen "Gülü Güle" ifadesinin ne zaman düzeltileceğini merakla bekliyor.

        (MÖ-Y)

        04.07.2017 09:51:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler