Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de güvenli ve akıcı ulaşım

        (Fotoğraflı)

        İsmail Kurt

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yağmur suyu drenaj hattının yenilenmesinin ardından asfalt çalışmaları devam ediyor.

        Başiskele ilçesinde bulunan Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi yağmur suyu drenaj hatlarının yenilenmesinin ardından asfalta hazırlanıyor. Daha önce yol genişlemesi yapılarak dekoratif duvar çalışması gerçekleşen cadde 15 metre genişliği ile araç ve yaya trafiğine hizmet verecek. Ulaşımı güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, aynı zamanda ileride oluşabilecek trafik yoğunluğunu da hesaplayarak çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi yaptığı planlamalar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ana arterlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de koordineli çalışmalar da gerçekleştiren Başiskele Belediyesi hizmette sınır tanımıyor.

        Bu çalışmalardan biri olan ve altyapı çalışmaları ve genişletme nedeniyle bozulmaların yaşandığı yaklaşık 800 metre uzunluğundaki Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi asfalta hazırlanıyor.

        (RFK-Y)

        04.07.2017 10:42:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler